Om TrueNas
Om teknikenTrueNAS - lagring baserad på Opensource

TrueNAS är en kraftfull och flexibel lagringslösning utvecklad av iXsystems. Den bygger på det öppna källkodsprojektet FreeNAS och utmärker sig genom sin pålitlighet och skalbarhet.

Plattformen stöder olika lagringsteknologier, inklusive det robusta filsystemet ZFS, och ger hög integritet och datasäkerhet. TrueNAS möjliggör konfiguration av RAID för att skydda data mot hårddiskfel och säkerställa tillgänglighet.

TrueNAS erbjuder avancerade funktioner som deduplicering och komprimering för att optimera lagringsutnyttjandet och minska lagringskostnaderna. Dess skalbarhet gör det möjligt att anpassa lagringskapaciteten efter företagets växande behov.

Med ett användarvänligt webbgränssnitt och omfattande verktyg för datahantering och säkerhetskopiering, är TrueNAS en pålitlig och mångsidig lagringslösning som passar för organisationer av olika storlekar.

TrueNAS är en pålitlig och säker lagringslösning med avancerade funktioner, vilket gör den idealisk för företag som värdesätter datasäkerhet och tillgänglighet.